Ancelotti: "De scheidsrechter was duidelijk slechter dan wij"

Na de uitschakeling in de kwartfinales van de Champions League door Real Madrid voelt Bayern zich bestolen door scheidsrechter Kassai. De spelers reageerden heftig bij het verlaten van het veld en ook trainer Ancelotti was niet zijn rustige zelve.

Een overdreven rode kaart voor Arturo Vidal en doelpunten uit buitenspel van Real Madrid: Bayern München is ervan overtuigd dat ze niet zijn uitgeschakeld door Real Madrid, maar wel door scheidsrechter Viktor Kassai. Na de wedstrijd zouden Lewandowski, Vidal en Thiago Alcantara naar verluidt zo heftig zijn uitgevaren tegen de Hongaarse ref dat de politie moest tussenbeide komen.

Carlo Ancelotti blijft altijd de rust zelve, maar ook hij was tegenover de Duitse pers woedend over de beslissingen die de scheidsrechter nam. "De scheidsrechter heeft nog slechter gepresteerd dan wij", aldus de Italiaanse trainer van de club uit Beieren. "Hij maakte fouten die op dit niveau niet gemaakt mogen worden. Het is onaanvaardbaar dat zulke fouten over een wedstrijd beslissen".

Ook Thomas Müller had harde woorden: "Als je het wedstrijdverloop bekijkt, dan is het moeilijk spelen met 10 tegen 14. De 2-2 is nog het ergste, want de lijnrechter stond goed geplaatst om het buitenspel te zien."

(DC met Dupk/Picture: Photo News)

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top