Voorzitter Vanden Stock droomt...

Anderlecht speelt donderdagavond op Old Trafford voor een plaats in de halve finale van de Europa League. Voor voorzitter Vanden Stock moet zijn ploeg er volledig voor gaan.

Gunt trainer René Weiler enkele spelers rust met het oog op de topper van zondag tegen Club Brugge of stelt hij zijn beste ploeg op om na de 1-1 van vorige week in het Astridpark te proberen door te stoten naar de halve finale van de Europa League ten koste van Manchester United?

De Red Devils uitschakelen zou een stunt van formaat zijn, maar toch durft voorzitter Vanden Stock daarvan te dromen. "We gaan alles geven op Old Trafford. Als je zo ver gekomen bent, kan je niet anders", zo kijkt de voorzitter van Anderlecht vol vertrouwen uit naar de wedstrijd van donderdagavond. "Zelfs al betekent dat dat we tegen Club Brugge wat frisheid zullen missen."

De preses van paars-wit rekent op de sterke prestaties van zijn ploeg in Engeland in de voorbije jaren: in editie 2014-2015 van de Champions League kwam Anderlecht 3-3 gelijkspelen tegen Arsenal en in november 2015 werd in de Europa League maar nipt verloren bij Tottenham (2-1). "Dat geeft ons geen enkele garantie, maar wel vertrouwen...", zo laat Vanden Stock optekenen in Het Laatste Nieuws.

(DC/Picture: Belga)

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top