Chelsea wil Courtois houden met een monstersalaris

Het contract van Thibaut Courtois bij Chelsea loopt nog tot juni 2019. De Rode Duivel wordt het hof gemaakt door Real Madrid dat hem in de volgende zomermercato naar het Bernabéu wil halen. Chelsea doet echter een tegenzet.

Antonio Conte wil onder geen beding Thibaut Courtois laten vertrekken. De doelman van de Rode Duivels is al langer een doelwit voor Real Madrid dat een bod voorbereidt om hem deze zomer terug naar Madrid te halen. De trainer van de Blues heeft het bestuur van de club van Stamford Bridge nu gevraagd om een extra financiële inspanning te doen om hem in Engeland te houden. ?

Volgens de Daily Mirror is eigenaar Roman Abramovitsj bereid Courtois een fenomenaal salaris voor te schotelen: 230.000 euro per week, een waanzinnig bedrag voor een doelman, goed voor 12 miljoen euro per jaar en een bedrag dat Real wellicht niet voor hem zal overhebben. ?

Vorige week verklaarde de ex-doelman van Atlético Madrid op een Spaanse radiozender nog dat hij zich heel goed voelt in Londen en dat hij niet aan Real denkt... of toch niet tot het einde van het seizoen in de Premier League dat Chelsea zal bekronen met een nieuwe landstitel. (DC met Dupk/Picture: Photo news)

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top