Twee nieuwe sterren voor Camp Nou?

FC Barcelona wil de komende zomer diep in de geldbuidel tasten om het middenveld te versterken. De Catalanen hebben twee grote namen op het oog.

El Mundo Deportivo, de sportkrant uit Barcelona, is meestal goed op de hoogte van het reilen en zeilen in Camp Nou. Volgens de Catalaanse sportkrant wil Barça volgende zomer flink uithalen op de transfermarkt om zijn middenveld te versterken.

Iniesta is niet meer van de jongsten en heeft dit seizoen vaak af te rekenen met blessures. Busquets en Rakitic hebben een mager seizoen achter de rug, net als Arda Turan, Andre Gomes en Denis Suarez die niet voldoen aan wat van hen wordt verwacht.

In de komende zomermercato wil het bestuur van de Blaugranas dan ook veel geld uitgeven aan een of meerdere middenvelders. Twee spelers kunnen op de bijzondere interesse van Barcelona rekenen: Marco Verratti (PSG) en Philippe Coutinho (Liverpool).

Twee spelers van 24 jaar waarvan de transfersom niet mals zal zijn. Barça zal dan ook een of meerdere spelers moeten verkopen. Bovendien is het bestuur ook nog met Lionel Messi aan het onderhandelen over zijn contractverlenging. Er zal geld moeten worden gevonden om aan zijn eisen te voldoen: de Argentijn zou een jaarsalaris van 35 miljoen euro willen. Om daarbij ook nog eens Coutinho of Verratti naar Camp Nou te halen zouden dus weleens heel wat spelers uit de kleedkamer moeten verdwijnen... (DC met Dupk/Picture: Photo news)

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top