Kan Anderlecht stunten tegen Manchester United?

Leander Dendoncker redde vorige week de terugmatch tegen Manchester United in de kwartfinales van de Europa League door de 1-1 te scoren. Toch staat Anderlecht voor een loodzware opdracht op Old Trafford. Volg de wedstrijd waar je ook bent op proximustv.be.

Na de 1-1 in de heenmatch heeft Manchester United genoeg aan een scoreloos gelijkspel om door te stoten naar de halve finales. Paarswit weet dus wat het te doen staat op Old Trafford: scoren! Of René Weiler daarvoor kiest voor topschutter Lukasz Teodorczyk of opnieuw kiest voor Isaac Kiese Thelin valt af te wachten. Feit is dat Anderlecht zondag een belangrijke wedstrijd wacht in de titelstrijd tegen Club Brugge. En hoewel het gelijkspel in de heenwedstrijd niet onverdiend was, toonde ManU zich bij momenten een maatje te groot voor dit Anderlecht en had het gerust verder kunnen uitlopen. Voor het team van Mourinho is de Europa League dan ook een echt doel dit seizoen.

Manchester United - Anderlecht wordt om 21u05 afgetrapt en is vanaf 20u40 live te volgen op Sporza. Niet thuis? Je kan de wedstrijd ook live volgen op je pc, smartphone of tablet op proximustv.be. Of klik hier om de wedstrijd op te nemen.

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top