Londense derby in de halve finales van de League Cup © Photonews - Dylan Martinez

In de halve finales van de League Cup staat de Londense derby tussen Chelsea en Arsenal op het programma. Je kan de wedstrijd live bekijken op Eleven Sports of via de livestream op proximus11.be.

Nog vier ploegen maken kans op de League Cup dit seizoen. Manchester City versloeg in de heenwedstrijd van de eerste halve finale Bristol City met 2-1. De andere halve finale gaat tussen aartsrivalen Chelsea en Arsenal. Chelsea schakelde in de vorige ronde Bournemouth uit, Arsenal haalde het van West Ham United.

In de Premier League neemt Chelsea momenteel de bovenhand op Arsenal. De ploeg van Eden Hazard en Thibaut Courtois staat derde met 46 punten, Arsenal staat pas zesde met zeven punten minder. Kan Arsenal zijn seizoen toch nog wat kleur geven met een finaleplaats in de League Cup? Je kan de heenwedstrijd woensdag vanaf 21u live volgen, de terugwedstrijd is gepland voor 24 januari.

Woensdag 21u
Chelsea - Arsenal (Eleven Sports 2)

Eleven Sports maakt deel uit van het International Sports (inbegrepen in Tuttimus) en All Sports aanbod van Proximus TV. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus TV.