CR7: naar United of PSG? © Photo news

De Spaanse sportkrant AS pakte er maandag groot mee uit: Cristiano Ronaldo wil weg bij Real. Wie haalt de Portugese superster binnen: Man United of PSG?


Real-voorzitter Florentino Perez meent dat de cyclus van Cristiano Ronaldo bij de Koninklijke erop zit. Hij zal zich dus niet verzetten als de Portugees naar een andere club wil. Het liefst zou CR7 naar Manchester United trekken, maar ook PSG is een mogelijkheid: mogelijk wordt hij dan betrokken in een ruil met Neymar, de Braziliaan die voorzitter Perez graag naar het Bernabéu zou halen.

CR7 terughalen naar Man United, waar hij ook al tussen 2003 en 2009 speelde, wordt een dure aangelegenheid voor een speler die in februari 33 jaar oud wordt. Real Madrid zou weleens 100 miljoen euro kunnen vragen en ook de salariseisen van de Portugees zullen niet missen zijn. Hij zal evenveel willen verdienen als zijn grote rivaal Lionel Messi die bij Barça op een jaarsalaris van zo'n 50 miljoen euro kan rekenen.

In de Britse media zijn al vaker geruchten opgedoken over een mogelijke terugkeer van Cristiano Ronaldo naar Old Trafford. Het is wel de eerste keer dat zowel Real als de speler zelf tegelijk zouden kunnen instemmen met een transfer.

(DC/Source: AS/Picture: Belga)