UEFA Champions League: wie plaatst zich voor de kwartfinales? © Photonews

In de terugwedstrijden van de achtste finales twee spannende duels op dinsdag. Kunnen Manchester United en AS Roma zich plaatsen voor de volgende ronde?

De heenwedstrijd tussen Sevilla en Manchester United eindigde op een scoreloos gelijkspel. Met dank aan een sterke United-doelman De Gea, want Sevilla creëerde maar liefst 22 kansen. Op Old Trafford ligt alles dus nog open. Zorgen Lukaku en co voor een mooie Europese avond? José Mourinho zal ongetwijfeld zijn plannetje klaar hebben om de aanvalsdrift van de Spanjaarden te counteren.

In het andere duel op dinsdag staat met Radja Nainggolan nog een Rode Duivel op het veld. Zijn AS Roma behaalde met 2-1 geen slechte uitgangspositie op het veld van Shakhtar Donetsk. Het was de Champions League-debutant Üner die Roma op voorsprong schoot, maar in de tweede helft lieten de Romeinen zich toch nog verrassen door de Oekraïners. De Braziliaanse middenvelder Fred heerste bij Donetsk op het middenveld en zorgde met een prachtige vrije trap voor de 2-1. AS Roma zal dus het beste van zichzelf moeten geven om de kwartfinales nog te bereiken!

Alle wedstrijden van de UEFA Champions League zijn live te volgen voor klanten van Proximus TV met een International Sports of All Sports abonnement. Ontdek hier het voetbalaanbod van Proximus TV!

UEFA Champions League
Dinsdag 20u
UEFA Champions League Multi Live (11+1)
Dinsdag 20u45
Manchester United - FC Sevilla (11+2 of via de livestream)
AS Roma - Shakhtar Donetsk (11+3 of via de livestream)
Woensdag 18u
Besiktas - Bayern München (11+1 of via de livestream)
Woensdag 20u45
Barcelona - Chelsea (11+2 of via de livestream)

Profiteer tot 30 april van onze webdeals voor een van de volgende tv-opties: Belgisch Voetbal, International Sports en All Sports. Krijg gedurende 3 maanden een korting van 5 euro per maand, dus een totaal van 15 euro korting op je abonnement bij Proximus TV.