Lewandowski naar Real? Bayern zal wel moeten praten! © Photo news

Op het einde van het seizoen verlaat Jupp Heynckes de dug-out van Bayern München en wordt hij vervangen door Niko Kovac, de huidige trainer van Eintracht Frankfurt. Die wil Omar Mascarell meebrengen, een speler die eigendom is van... Real Madrid, de volgende tegenstander van Bayern in de Champions League.


Bekijk hier alle highlights en doelpunten van de Champions League (video)
Alles over de Bundesliga
Onze webdeals: neem een abonnement voor de Champions League

Niko Kovac heeft dit seizoen uitstekend werk verricht met Eintracht Frankfurt: de ploeg staat momenteel op de zevende plaats in de stand van de Bundesliga, een plek die recht geeft op deelname aan de Europa League. De ploeg draait rond Omar Mascarell, de Spaanse middenvelder die opgeleid werd bij Real Madrid. Kovac, die volgend seizoen overstapt naar Bayern München als opvolger van Jupp Heynckes, wil de Spanjaard graag meenemen naar der Rekordmeister.

Dat wordt geen gemakkelijke opdracht, want Real Madrid beschikt nog altijd over een terugkoopoptie voor 4 miljoen euro. De Koninklijke wil die optie lichten en Mascarell gebruiken in de onderhandelingen tussen Real en Bayern over een eventuele transfer van Robert Lewandowski.

Bayern verklaarde recent nog dat er van een transfer van Lewandowski geen sprake kan zijn. De Poolse international ziet een vertrek naar de Spaanse hoofdstad echter wel zitten. Pino Zahavi, de makelaar van de vroegere aanvaller van Borussia Dortmund, is al aan de slag om de onderhandelingen tussen alle betrokken partijen op gang te brengen.

(DC met Dupk/Picture: Photo news)

Profiteer tot 30 april van onze WEBDEALS voor één van de volgende tv-opties: Belgisch Voetbal, International Sports en All Sports.

Krijg gedurende 3 maanden een korting van 5 euro per maand, dus een totaal van 15 euro korting op je abonnement bij Proximus TV.