Moet Raman bij Standard vertrekken?

Heeft Benito Raman nog een toekomst bij Standard? De ex-speler van AA Gent lijkt niet erg in de smaak te vallen van trainer Sa Pinto.

Sa Pinto wil zijn kern terugbrengen tot 25 spelers. De nieuwe Portugese trainer van Standard moet een keuze maken en sommige spelers zullen moeten vertrekken. Een van de spelers waar Sa Pinto niet op lijkt te zullen rekenen is Benito Raman.

De ex-speler van AA Gent krijgt tot nu toe maar weinig speelminuten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vorige week mocht de Vlaming aan de tweede helft beginnen tegen Hoffenheim, maar 30 minuten later werd hij al vervangen. Zondag tegen Lens bracht Sa Pinto een ploeg tussen de lijnen die zijn basiself lijkt te zullen worden om het nieuwe seizoen te beginnen. Daarin was niet alleen geen spoor van Raman: hij stond niet eens op het wedstrijdblad.

Het speculeren over de toekomst van het vroegere enfant terrible van de Buffalo's kan beginnen. Volgens Het Nieuwsblad is Zulte Waregem een van de mogelijkheden voor Raman, maar er zou ook belangstelling zijn uit het buitenland.

(DC met Dupk/Picture: Photo news)

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top