Leko: "Club is de beste ploeg in België"

Zondagavond spelen Charleroi en Club Brugge om de eerste plek in de Jupiler Pro League. Club-trainer Ivan Leko trekt vol vertrouwen naar het Stade du Pays de Charleroi.

Charleroi en Club Brugge spelen zondagavond de topper van de 8e speeldag in de Jupiler Pro League: Club verdedigt zijn leidersplaats (met 18 op 21) tegen de Zebra's, de nummer twee in de stand op één punt van de leider.

Voor Ivan Leko, trainer van blauw-zwart, gaat het om een duel tussen de twee beste ploegen van het moment. Hij heeft veel respect voor het Charleroi van trainer Felice Mazzu. "Charleroi is een ploeg met passie, met een coach die winnaars maakt. Ik zie ze graag spelen. Ze hebben een goeie keeper, één van de beste verdedigers van België met Martos en voorin is er creativiteit met Lukebakio, Benavente en Rezaei. Het zal een goede test zijn voor ons", zo zegt hij op de website van Club.

Ondanks alle lof voor zijn tegenstander trekt hij met veel vertrouwen naar Charleroi: "We hebben getoond dat we momenteel de beste ploeg zijn in België, maar het zal hard worden zondag. Ik verwacht veel duels, een match op het scherpst van de snee."

(DC en Dupk/Picture: Belga)

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top