Beleef een uitwedstrijd samen met de mascotte van Club Brugge © Photonews - Nico Vereecken

De mascottes zijn de grootste supporters van de voetbalclubs. Maar bij de uitwedstrijden blijven ze alleen achter... Dankzij Proximus kan je nu tickets winnen om samen met Bibi, de mascotte van Club Brugge, een feestje te bouwen tijdens de Play-offs!

De mascottes zijn de verpersoonlijking van de ziel van de club die hen zo dierbaar is. Ze moedigen de supporters aan om hun ploeg te steunen, in goede en in kwade tijden. Ze gaan het hele stadion rond, wuiven naar elke tribune, zingen een liedje of wagen een danspasje. Maar bij de uitwedstrijden blijven ze alleen achter...

Daar wil Proximus iets aan doen, want nergens zoveel Play-offs als op Proximus TV! Bibi nodigt de supporters uit in het Jan Breydelstadion tijdens de uitwedstrijd tegen Standard op 13 mei om samen een feestje te bouwen. De winnaars kunnen de wedstrijd samen met de mascotte bekijken op groot scherm, inclusief food & drinks!

Ken jij de verschillende mascottes van de ploegen uit de Pro League? Bewijs hier je kennis in onze memorygame en misschien bouw jij binnenkort wel een feestje met Bibi!

Tip: hier vind je alle info over de mascottes nog eens op een rijtje!

 


Profiteer tot 30 april van onze webdeals voor een van de volgende tv-opties: Belgisch Voetbal, International Sports en All Sports. Krijg gedurende 3 maanden een korting van 5 euro per maand, dus een totaal van 15 euro korting op je abonnement bij Proximus TV.