Bekijk de Clasico zondag live op Proximus TV

Zondagavond staat de tweede Clasico van het seizoen tussen Real Madrid en Barcelona op het programma. Volg de topaffiche live op Proximus TV of via de livestream op proximus11.be.

Na het wisselend succes voor Real Madrid en Barcelona in de UEFA Champions League deze week wacht hen zondag alweer een topaffiche. Barcelona moet absoluut punten pakken in Bernabeu als het nog aanspraak wil maken op de Spaanse titel. Met een match meer gespeeld volgt het immers op drie punten van de aartsrivaal uit Madrid. Na de uitschakeling in de Champions League tegen Juventus zou een nederlaag een nieuwe dreun betekenen. Real Madrid had dinsdag wel verlengingen en de hulp van de scheidsrechter nodig om Bayern München uit te schakelen, maar zal hier zeker een boost aan over gehouden hebben.

De heenwedstrijd in Camp Nou eindigde onbeslist op een 1-1 gelijkspel. Ronaldo of Messi: wie schittert deze keer in de Clasico?

De Spaanse competitie is live te volgen op Eleven Sports voor klanten van Proximus TV met een International Sports of All Sports abonnement. Ontdek hier het sportaanbod van Proximus TV!

Primera Division
Zondag 20u40
Real Madrid - Barcelona (kanaal 641 of via de livestream)

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top