Gaat Real ook shoppen bij Liverpool? © Photo news

FC Barcelona heeft net Philippe Coutinho aangetrokken. Ook Real Madrid wil een ster uit Liverpool aantrekken.


Zinedine Zidane verklaarde dinsdag dat hij geen versterkingen wil deze winter. Het bestuur van Real Madrid denkt daar mogelijk anders over. De Koninklijke heeft twee redenen om zich te versterken.

Ten eerste staat Real pas op de vierde plaats in het klassement in La Liga, op 16 punten van FC Barcelona. Ten tweede is het aantrekken van een nieuwe speler ook een prestigestrijd: Barça heeft dé transfer van deze wintermercato tot nu toe gedaan met de komst van Coutinho naar Camp Nou.

Volgens bepaalde berichten wil de Koninklijke om die twee redenen ook een grote slag slaan. Volgens de Madrileense krant AS en Hector Cuper, de bondscoach van Egypte, bereidt Real een bod voor op Mohamed Salah, de Egyptische aanvaller van de Reds.

Met 23 doelpunten en 8 assists in 29 wedstrijden is Salah aan een uitstekend seizoen bezig op Anfield Road. Ook al is het weinig waarschijnlijk dat Liverpool een tweede topper laat vertrekken tijdens deze wintermercato, blijven ze in Spanje van mening dat in het voetbal alles mogelijk is.

(DC met Dupk/Picture: Photo News)