Veel ex-internationals zoeken nog altijd een club © Photo news

De wintermercato 2018 is voorbij, maar clubs kunnen nog altijd spelers aantrekken als zij geen contract hebben. Enkele grote (ex-)sterren uit de laatste jaren zoeken nog altijd een nieuwe werkgever.


De wintermercato 2018 eindigde eind januari, maar toch kunnen clubs nog altijd spelers zonder contract aantrekken. En er zijn heel wat vrije spelers op de markt die de voorbije jaren konden doorgaan voor grote sterren bij enkele grote Europese clubs.

De Spaanse sportkrant El Mundo Deportivo maakte een balans op van de sterren die momenteel werkloos aan de kant staan. Alex Song (ex-Arsenal en Barça), de middenvelder uit Kameroen, is er een mooi voorbeeld van. Maar hij is niet de enige die geen club heeft.

Met spelers als Patrice Evra (ex-Man U en Juve), Samir Nasri (ex-Manchester City), Bacary Sagna (ex-Man City), Nilmar (ex-Villarreal), Benoit Tremoulinas (ex-Bordeaux en Sevilla), Jérémy Toulalan (ex-Monaco en Bordeaux), Guilherme Siqueira (ex-Valencia en Atlético), Anderson (ex-Man U), Diego Capel (ex-Sevilla en Anderlecht) en Marouane Chamakh (ex-Arsenal) kan een mooie ploeg worden samengesteld. Zijn ze spek voor de bek van een Belgische club?

(DC met Dupk/Picture: Photo news)