"Neymar bij Real zou vreselijk zijn" © Photo news

Lionel Messi zou Neymar, zijn vroegere maatje bij Barça, niet graag zien vertrekken van PSG naar Real Madrid. Het zou een ramp zijn volgens La Pulga.


Alles over FC Barcelona
Meer info over Lionel Messi
Meer info over Neymar

Het gonst al weken van de geruchten rond Neymar. De Braziliaanse ster zou niet gelukkig zijn in Parijs en zou daarom PSG willen verlaten. Vooral Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid, droomt ervan om Neymar weg te halen uit het Parc des Princes en hem eindelijk te laten tekenen bij de club uit het Santiago Bernabéu, iets wat hij al twee keer eerder poogde. Engelse media spraken ook al over de interesse van de beide clubs uit Manchester in de ex-speler van FC Barcelona.

Lionel Messi, de speler met wie hij van 2013 tot 2017 samenspeelde in Camp Nou, huivert bij de gedachte dat zijn vroegere ploegmaat het shirt van PSG zou inruilen voor dat van de Koninklijke.

"Het zou vreselijk zijn na alles wat 'Ney' voor Barcelona heeft betekend. Hij heeft veel titels met ons gewonnen", zo vertelde La Pulga bij de Argentijnse sportzender TyC Sports. "Het zou een harde klap zijn voor ons als hij bij Real Madrid belandt. Hij zou Real nog sterker maken."

(DC/Source: AS/Picture: Photo news)