Messi praat over ... een transfer! © Photo news

Lionel Messi zal in Europa nooit voor een andere ploeg dan FC Barcelona spelen. Toch droomt hij er nog altijd van om ooit het shirt te dragen van Newell's Old Boys, de club uit zijn geboortestad Rosario.


Alle statistieken en nieuws over Lionel Messi vindt u hier
Info en video's van FC Barcelona

Lionel Messi houdt van zijn vaderland Argentinië. La Pulga verklaarde op de Argentijnse televisie dat hij er nooit aan heeft gedacht om te kiezen voor een interlandcarrière met Spanje, ook al kwam hij daarvoor in aanmerking na zijn lange verblijf in Barcelona en al had hij dan al een wereldtitel op zijn naam geschreven.

Zijn band met zijn vaderland is zo sterk dat hij ook nu verklaarde dat hij ooit wil terugkeren naar Argentinië om er te spelen voor Newell's Old Boys, de ploeg uit zijn geboortestad Rosario.

"Voor mij wordt het steeds duidelijker dat FC Barcelona de enige club is waarvoor ik zal uitkomen in Europa", aldus de ster van Camp Nou. "Maar ik heb altijd gezegd dat ik zin heb om ooit eens in de Argentijnse competitie te spelen."

"Ik weet niet of het er ooit van komt, maar ik blijf eraan denken. En dat kan dan alleen maar met Newell's. Dat zou ik minstens zes maanden eens willen meemaken, maar je weet nooit wat er zal gebeuren", zo besloot Lionel Messi.

(DC met Dupk/Picture: Photo News)