Westerlo vervangt Antwerp; Roeselare, Lierse en Union kennen Play Off II-tegenstanders

Een dag na de promotie van R. Antwerp FC weten we ook al wie de 'Great Old' vervangt in de Proximus League. Niet Moeskroen-Peruwelz, maar wel Westerlo speelt volgend jaar in de B-reeks van ons profvoetbal. Roeselare, Lierse en Union SG kennen dan weer hun tegenstanders voor hun Play Off II-avontuur.

Westerlo mocht op de laatste speeldag van de (reguliere) JPL niet verliezen van KRC Genk terwijl rode lantaarn Moeskroen-Peruwelz niet mocht winnen bij de buren van Kortrijk. Maar het liep helemaal fout voor de Kempenaars. Genk kwam met 0-4 winnen in 't Kuipje terwijl 'Les Hurlus' met 0-2 gingen winnen in het Guldensporenstadion.

Feest dus bij Moeskroen-Peruwelz, dat zich in extremis redt... droefenis in de Kempen waar er volgend seizoen dus Proximus League-voetbal op de agenda zal staan.

Play Off II

Voor Lierse SK, Union SG en verliezend finalist Roeselare was het dan weer uitkijken naar welke teams ze zouden treffen in Play Off II. Voor Lierse en Union komen na Standard nu ook KV Mechelen, STVV en Waasland-Beveren op bezoek. KSV Roeselare speelt tegen KRC Genk, KV Kortrijk, Lokeren, KAS Eupen en Moeskroen-Peruwelz. De kalender voor Play Off II wordt maandagmiddag bekend gemaakt.

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top