Blijft De Decker T1 bij Antwerp in de JPL? "Weldra rond de tafel zitten"

Wim De Decker ontpopte zich de voorbije maanden van trainer ad-interim tot messias van de Bosuil. Maar toch is het momenteel nog niet 100% zeker dat de voormalige middenvelder ook de Antwerpse troepen zal leiden op het hoogste niveau.

De Decker kreeg bij zijn aanstelling een contract tot het einde van dit seizoen en dus moet er nog onderhandeld worden over een eventuele contractverlenging. Geen haar op een Antwerps hoofd dat denkt dat dit niet het geval zal zijn, maar zolang er geen handtekening onder een nieuw contract staat, blijft het natuurlijk wel afwachten.

Pro Licence

Voor De Decker is een langere verbintenis bij stamnummer één alvast optie nummer één. "Ik verwacht dat we weldra rond de tafel gaan zitten", vertelde de held van de Bosuil voor onze microfoon. "Maar voor mij is het ook zaak om nu mijn Pro License-diploma te halen natuurlijk."

De Pro License-erkenning is nodig om te mogen coachen in de Jupiler Pro League. De Decker is begin maart begonnen aan zijn cursus. Patrick Decuyper - sterke man bij Antwerp - liet bij onze collega's van Sporza alvast verstaan dat er - wat hem betreft - geen problemen verwacht moeten worden rond een nieuw contract voor De Decker.

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top