Moet Van Meir - ondanks eerste plaats - toch plaats ruimen van Maged Samy?

Als een donderslag bij heldere hemel lijkt er een einde te komen aan het hoofdtrainerschap van Eric Van Meir bij Lierse. Volgens verschillende kranten zou Maged Samy zijn T1 opzij geschoven hebben.

Zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws melden dat Van Meir in een gesprek met sterke man Maged Samy de bons heeft gekregen. De kranten zouden hun informatie baseren op interne bronnen, wij polsten bij Lierse zelf maar de club wilde nog niet officieel reageren.

Samy zou het Van Meir kwalijk nemen dat de Pallieters de promotie naar de JPL misten en de Egyptenaar zou reeds op zoek zijn naar een nieuwe hoofdcoach. Van zodra Samy de geknipte coach gevonden zou hebben, dan zou Van Meir zijn plaats aan het hoofd van de selectie af moeten staan. Mogelijk krijgt het clubicoon nog wel een andere functie binnen de club (als hij dat dan zelf zou willen).

Overal top

Het nieuws rond de herschikking is hoogst opmerkelijk te noemen. Van Meir leidde de club naar de eerste plaats in de competitie en mocht zich met zijn team de primus noemen in zowat elke belangrijke nevencategorie. Maar helaas voor de Kempenaars staken Roeselare en Antwerp hen op het gepaste moment de loef af.

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top