Stand van zaken in Lier: Maes denkt na en heeft al één voorwaarde; Van Meir geen T2

Wie wordt de nieuwe T1 van Lierse en wat wordt dan de rol van huidig T1 Eric Van Meir? Dinsdag raakte bekend dat Maged Samy heel graag Peter Maes als coach zou willen én Eric Van Meir als T2, maar dat duo zit er sowieso al niet aan te komen.

Peter Maes zou volgens 'Gazet van Antwerpen' een meerjarig contract kunnen tekenen waarbij hij manager zou worden naar 'Engels model'. In die constructie zou Maes niet enkel het veldwerk voor z'n rekening nemen, maar zou hij ook het sportieve beleid mee uitzetten én de transferpolitiek zelf mee uit kunnen tekenen.

Een aanlokkelijk voorstel dat de interesse van de Limburger gewekt zou hebben, al wil Maes eerst nog eens alles deftig op een rijtje zetten. Een voorwaarde zou er al wel vooropgesteld zijn: als Maes zijn fiat geeft, dan komt hij pas in het tussenseizoen naar Lierse; niet voor of tijdens Play Off II.

Wat met Van Meir?

En dus lijkt de kans met de dag groter dat Eric Van Meir het seizoen nog uit zal doen. Toch is het nog zeer de vraag wat er zal gebeuren met Van Meir als de nieuwe T1 effectief toekomt op het Lisp. Van Meir heeft een voorstel gekregen om opnieuw T2 te worden, maar daarvoor heeft de clubman al bedankt.

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top