Cercle-kern krijgt boost voor cruciale match in Lommel; vier spelers maken rentree

In tegenstelling tot de voorbije weken, kan Cercle Brugge op speeldag 5 van de Play Downs wél rekenen op een versterkte kern. José Riga kreeg in de Play Downs al met heel wat blessures te maken, maar krijgt voor de misschien wel meest cruciale match een kwaliteitsinjectie.

Zo meldt de website van de 'Vereniging' dat Pelé Mboyo, Mehdi Khchab en Amadou Diallo opnieuw in de selectie zitten. Het drietal keert terug uit blessure en zit dus mee op de bus richting Lommel. Opvallend is wel dat Khchab en Mboyo ook vorig weekend al fit werden verklaard op de wedstrijddag, maar uiteindelijk niet meespeelden. Nu zijn ze dus vermoedelijk wel opnieuw paraat.

Ook Christophe Vincent is er opnieuw bij. De middenvelder zat vorig weekend een gele schorsingsdag uit en kan nu nog twee duels knallen. Raphaël Diarra neemt op het strafbankje de plaats van Vincent in na zijn dubbele gele (en dus rode) kaart tegen OHL.

De langdurig geblesseerden Van Damme, Vanbelle en Fabris passen nog wel voor de trip naar Noord-Limburg. Zij komen dit seizoen sowieso niet meer in actie.

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top