Blessures stapelen zich op: sterkhouders geven forfait bij Union, Lierse & Roeselare

De Proximus League-teams in Play Off II zullen dit weekend alles behalve op volle kracht kunnen spelen. Zowel bij Union als bij Roeselare én bij Lierse liggen er heel wat sterkhouders in de lappenmand.

Union SG verdedigt haar leidersplaats op het veld van Play Off II. Maar de Brusselse traditieclub zal dat wel moeten doen zonder aanvoerder Charles Morren. De patron op het middenveld liep een verstuiking op tijdens de woensdagtraining en moet forfait geven voor de clash op Stayen. Ook Gertjan Martens en Nicolas Rajsel liepen blessures op, maar zij kunnen wellicht wél aantreden. Ook voor Mathias Fixelles komt de match tegen STVV nog te vroeg.

Ook KSV Roeselare moet fel verzwakt ten strijde trekken. Bij de West-Vlamingen liggen Van Eenoo, Baptiste Schmisser én Carlo Damman in de lappenmand terwijl ook Stevance - volgens de clubwebsite - er niet bij zal zijn. De spits ligt ziek te bed.

En ook bij Lierse zal er wederom geen beroep gedaan kunnen worden op topschutter Dylan De Belder. De spits is nog steeds niet hersteld van zijn verrekking, aldus lierse.com. Ook Thomas Wils (klierkoorts) en de langdurig afwezigen Allach, Habarugira en De Busser staan niet op het wedstrijdblad.

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top