Lommelse ancien weigert contractvoorstel en vertrekt; Cauwenberg tekent wel bij

Terwijl de linksachter een nieuw tweejarig contract ondertekende bij Lommel United, sluit de rechtsachter na vijf trouwe seizoenen de deur van het Soevereinstadion achter zich.

Lommel United moet na de degradatie bouwen aan een nieuwe kern. De Limburgers zagen met Maletic, Platje, Mbarki en Bongiorno vooral offensief al wat volk vertrekken, maar moeten nu ook één van de hoekstenen van het defensieve compartiment gaan vervangen.

Bart Goossens heeft na vijf jaar trouwe dienst immers besloten dat zijn toekomst niet meer aan de Gestelsedijk ligt. De 32-jarige rechtsachter had een contractvoorstel van de degradant op zak, maar ging daar dus niet op in. Na vijf seizoenen trouwe dienst op de rechtsachterpositie komt er dus een einde aan zijn Lommelse avontuur. Goossens was met zijn vijf Lommeljaren de op vier na trouwste speler van de Proximus League.

Rechts niet, links wel

Goossens' collega aan de linkerkant blijft wel aan boord bij Lommel. De club maakte vrijdagnamiddag bekend dat Timo Cauwenberg een nieuwe tweejarige verbintenis ondertekende. De 22-jarige verdediger kwam vorige zomer over van ASV Geel en ontpopte zich al snel tot een certitude op de linksachter-positie.

Nieuws

Meer nieuws

Het beste sportaanbod vind je op ProximusTV

Dossiers

Top