Drie spelers met onzekere toekomst op het Kiel © Guy Milis

Bij Beerschot Wilrijk staat deze week vanzelfsprekend alles in het teken van het afscheid van Hernan Losada. Maar de Argentijn is wellicht niet de enige die voor zijn laatste kunstje op het Kiel lijkt te staan.

Naast Losada wordt er natuurlijk ook afscheid genomen van Arjan Swinkels en Jaric Schaessens. Daarnaast lopen er ook nog enkele jongens op het Kiel die nog niet goed weten wat er met hen zal gebeuren in het tussenseizoen.

Doelman Quintijn Steelant vertrekt zo goed als zeker bij Beerschot Wilrijk. "Steelant heeft te kennen gegeven graag elders als eerste doelman aan de bak te komen", aldus Beerschot Wilrijk. Tenslotte meldt de club ook dat er nog een gesprek komt met Guillaume François over zijn speelkansen naar volgend seizoen toe en dat er "nog enkele knopen doorgehakt moeten worden omtrent Abdel Diarra en Youssef Boulaouali."

Wat met Brys?

De trainerskwestie (Brys naar STVV of niet) zou dan weer deze week opgelost moeten worden. "Onze trainer is nog altijd in gesprek met Sint-Truiden en verwacht in de loop van deze week een beslissing te kunnen nemen."