Ook in de Proximus League word je als Braziliaan dan even getreiterd (video)

De Proximus League telt op dit moment nog maar twee Braziliaanse voetballers. Andrei Camargo speelt sinds enkele weken voor KSV Roeselare en Octavio Merlo is aan zijn tweede voorbereiding bezig bij Beerschot Wilrijk. Laatstgenoemde keek samen met zijn ploegmakkers naar de Brazilië - België en werd na de heroïsche 1-2 natuurlijk even het mikpunt van spot.


Beerschot Wilrijk vertoeft momenteel in het Nederlandse Delden waar coach Stijn Vreven zijn manschappen klaarstoomt voor een nieuw topseizoen in onze Proximus League. Vrijdagavond verzamelde de kern rond de TV om er het schouwspel tussen Brazilië en België mee te maken.

Na 96 minuten van bloed, zweet en tranen stond de 1-2 op het bord en mochten de 'Goddelijke Kanaries' een nieuwe wereldtitel op de buik schrijven. Het feest kon los barsten bij de Belgische Beerschotters terwijl Octavio zich mentaal kon gaan prepareren voor een meerdaags avontuur als mikpunt van spot. Hoe het zijn landgenoot Andrei Camargo verging bij KSV Roeselare, kregen we helaas niet mee.