OH Leuven neemt afscheid van CEO en stelt nieuwe voorzitter aan © Twitter

Paul Van Der Schueren stopt eind deze maand na vijftien jaar trouwe dienst als CEO van OH Leuven. De club kondigde meteen ook de aanstelling van Vichai Srivaddhanaprabha als nieuwe voorzitter aan. Aiyawatt Srivaddhanaprabha wordt vice-voorzitter.

"De club wil Paul Van Der Schueren hartelijk bedanken voor zijn jaren trouwe dienst bij OH Leuven en zijn werk om de club te leiden en ze te brengen tot wat ze nu is", klinkt het op de officiële website van OH Leuven. Volgens de mededeling kan Van Der Schueren de andere professionele bezigheden niet langer combineren met een functie als CEO van de club. OH Leuven was immers op zoek naar een fulltime CEO, een volgende stap in de langetermijnstrategie van de club. "Het is een gezamenlijke beslissing die op vriendschappelijkeb asis tot stand kwam tussen alle partijen", klinkt het nog.
 
Intussen werd ook de aanstelling van Vichai Srivaddhanaprabha als voorzitter van de club geofficialiseerd. Dit gebeurt één jaar nadat zijn bedrijf King Power een meerderheidsaandeel nam in OH Leuven. Aiyawatt Srivaddhanaprabha, CEO van King Power, zal de rol opnemen van vice-voorzitter. (MRR)